Bemutatkozás


Nevem Juhosné Dr. Oláh Gyöngyi, orvos-természetgyógyász vagyok.
Mátészalkán születtem 1968-ban, ott jártam általános és középiskolába, majd a Debrceni Orvostudományi Egyetemen szereztem orvosi diplomát. Ezt követően háziorvosi szakvizsgát tettem, 20 éve dolgozom háziorvosként Túrkevén. 2019-ben hivatalos természetgyógyász vizsgát tettem, és továbbra is képezem magam. Férjemmel már lassan 30 éve élünk boldog házasságban, két felnőtt gyermekünk már önálló életüket élik.


Évek óta érdekel a természetgyógyászat és a pszichológia, sok módszert
megismertem, kipróbáltam, nagyon sok mindent elolvastam és igyekeztem integrálni a gyógyításba. Megtanultam, hogy nem mindenki fogékony a pszichológiai gondolatokra, valamint egy zsúfolt háziorvosi rendelés nem is ad megfelelő keretet hosszabb beszélgetésekre.


Szeretném más oldalról is megközelíteni a gyógyítást, ezért foglalkozom természetgyógyászattal. Vallom, hogy a ma elfogadott hivatalos orvoslást hozzáértő módon ki lehet egészíteni természetgyógyászattal megfelelő ismeretek mellett.


Az én nézeteim szerint az ember nem csak fizikai test, hanem test-lélek-szellem együttesen, ezért teljes gyógyulást akkor lehet elérni, ha mindhárom szinten helyreállításra kerülnek a problémák. Több éve foglalkozom spirituális tanokkal, melyek az ősi keleti és magyar hagyományokon alapulnak. Úgy vélem, mindezen tudással segítségére lehetek a materialista (anyagelvű) szemléletmódú pacienseknek épp úgy, mint a spirituális beállítottságúaknak.